Bent u op zoek naar een mooie vakantie bestemming of bijzondere locatie in Italië.   

...............................................................................................................................................................................................................................................

Het échte Italië! Waar het dagelijks leven van de lokale Italianen voelbaar is. Waar wordt gegeten aan lange tafels vol heerlijke gerechten. Waar cappuccino wordt gedronken in een koffiebarretje en wordt gesproken met veel handgebaren. 

Ik organiseer deze reis speciaal voor u, op maat. Passend bij uw wensen zoek ik de ideale locatie en regel ik uw volledige vakantie, wandeltocht, groepsreis, feest of kookworkshop. 

Grazia Italia staat voor:

• Reizen op maat
• 100% aandacht
• Samen van wens naar werkelijkheid
• Kleinschalig
• Van eenvoud tot luxe
• Zelfstandig of begeleid

Ik ben geboren in Italië, Sicilië om precies te zijn. Al tientallen jaren woon ik in Nederland maar Italië stroomt nog altijd door mijn lijf. Samen met mijn man Mimmo en de kinderen runde ik een ijssalon, Gelateria Mimmo. Met ons Italiaanse ijs haalden we Italië naar Nederland. Nu wil ik u graag de mooiste plekken van Midden- en Zuid-Italië laten zien, proeven en beleven. 

Om u en uw wensen te leren kennen, maak ik graag een afspraak.

Maria Grazia

Mooie bestemmingen

Ik zoek voor u een plek met de persoonlijke sfeer en charme die bij u past. Omdat ik in Zuid-Italië ben geboren en opgegroeid, weet ik als geen ander wat dit mooie land u te bieden heeft.